Képviselõi fogadóórák az új képviselõi kabinetben

Megnyitott a képviselõi kabinet, érdeklõdéssel várom a máramarosi magyar embereket fogadóórára. A Máramaros Megyei Kereskedelmi és Iparkamara irodaépülete ad otthont az újonnan megnyitott képviselõi irodának, amelynek címe Unirii sugárút, 16. szám, 29-es iroda, Nagybánya. Hamarosan pedig a Történelmi Máramarosban is megnyílik a képviselõi iroda, Maramarosszigeten.

A helyszínválasztást üzenet értékûnek is mondanám, hiszen a jelenlegi egészségügyi járvány és válság egy gazdasági válságot is elõrirányzott. A vállalkozások nehézségekben ütköztek, az emberek munkahelyei veszélybe kerültek. Éppen ezért fontosnak tartom a nehéz idõkben közel lenni a gazdaság gerincét képezõ kis- és középvállalkozásokhoz. Hiszen ezek biztosítják nagyon sok család megélhetését.

Nem véletlenül esett a választásom a kamara épületére, hiszen ott futnak össze közösségünk gazdasági életének a szálai. Ahhoz, hogy közösségként „mûködõképesek” legyünk, elsõsorban stabil gazdasági alapokra van szükségünk. Ahol stabil a gazdasági háttér, ott az oktatás, az egészségügy, az egyház és a kultúra is fejlõdésnek, virágzásnak indul. Ez fordítva is igaz: ahol a gazdasági élet hanyatlik, ott a többi szegmens is elsorvad. Ezzel a választással tehát azt szeretném üzenni vállalkozóinknak, hogy mellettük állok, segítek nekik, amiben tudok, bizalommal fordulhatnak hozzám.

Természetesen ajtóm nem csak a vállalkozók elõtt áll nyitva. Továbbra is várom fogadóóráimra mindazokat, akik valamilyen közösséget érintõ üggyel, személyes problémával keresnek meg. A fogadóórák idõpontja Nagybányán: minden hónap elsõ és harmadik péntekén, 10-12 óra között. Bejelentkezés elõzetes egyeztetés alapján.

Tel.: 0725 109 751,

E-mail: norbert.apjok@cdep.ro.

Apjok Norbert Máramaros megye parlamenti képviselõje, a Visszaéléseket és állampolgári petíciókat kivizsgáló bizottság tagja