Fejér László Ödön: ha a vállalkozás problémát old meg, vagy hiányosságot pótol, sikerre van ítélve

Történelmi pillanatként könyvelhető el, hogy idén Tusványoson, az Erdély Café sátorban sikerült egy asztalhoz ültetni a Kárpát-medence fiatal vállalkozói szervezeteit. Nemcsak egy asztalhoz ültek, hanem meg is állapodtak arról, hogy egymást segíteni, támogatni fogják, közös rendezvényeket, tanulmányutakat szerveznek, és ezt novemberben hivatalos dokumentumként el is fogadják” – fogalmazott Fejér László Ödön, az RMDSZ Kovászna megyei szenátora Tusványoson. A találkozón a fiatal vállalkozók mellett jelen voltak a tapasztalt „nagy öregek” is, akik saját tapasztalataikat megosztva, saját hibáikból tanulva adtak tanácsokat.

Mindig örömmel veszek részt a fiatalok vállalkozói kerekasztalain, hiszen jó érzéssel tölt el, hogy egyre többen, aktívabban, különbözőbbnél különböző szakterületekről próbálják ki magukat a fiatalok. És nemcsak kipróbálják, de sikerre is viszik ötleteiket, nyitottak és tanulni, fejlődni akarnak. Szívesen osztom meg közel 30 éves tapasztalataimat, kudarcokat és sikereket egyaránt” – fogalmazott üdvözlőbeszédében a háromszéki szenátor.

Az Erdélyi Fiatal Vállalkozók Szövetsége (YEAT) által szervezett találkozón a családi vállalkozások is terítékre kerültek, itt pozitív háromszéki példaként a KÉZDI Tejszövetkezet megalakulását és működését mutatta be Gábor Balázs, a szövetkezet marketingfelelőse.

 

Leave a Reply